Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا- آيين افتتاح خط توليد انبوه و تحويل اولين جت جنگنده تمام ايراني کوثر به ارتش در شرکت هواپيماسازي ايران (هسا) وزارت دفاع برگزار شد.
به گزارش خبرگزاري آريا به نقل از روابط عمومي وزارت دفاع، امير سرتيپ حاتمي در آيين افتتاح خط توليد انبوه و آيين تحويل دهي اولين جت جنگنده تمام ايراني کوثر به ارتش جمهوري اسلامي ايران با اشاره به رونمائي اين دستاورد بومي در 31 مرداد امسال و همزمان با روز صنعت دفاعي که با حضور رئيس جمهور و در سالي که به فرموده فرمانده معظم کل قوا حضرت امام خامنه اي ( مد ظله العالي ) به نام«حمايت از کالاي ايراني» مزين شده است، اظهار داشت: ساخت و توليد جت جنگنده تمام ايراني کوثر با همکاري نيروي هوايي ارتش جمهوري اسلامي ايران اوج هنرنمائي فرزندان رشيد ملت ايران در صنعت دفاعي است که با وجود تحريم هاي دشمنان، ضمن رفع يکي از حياتي ترين نيازهاي هوائي کشور، دستاورد راهبردي جديدي را در حوزه رزم هوايي به عنوان هديه به محضر مبارک فرمانده معظم کل قوا حضرت امام خامنه اي«مدظله العالي» ، ملت شريف ايران اسلامي و نيروهاي مسلح تقديم کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وزير دفاع با اشاره به اينکه در آستانه 13 آبان «روز ملي مبارزه با استکبار جهاني» قرار داريم، بيان کرد: توليد اين جت جنگنده پيشرفته و بومي در واقع نماد عيني استکبارستيزي و مقابله با زياده خواهي نظام سلطه به رهبري شيطان بزرگ آمريکاست که متخصصان صنعت دفاعي کشور توانستند با همکاري مشفقانه و صميمانه متخصصان نيروي هوايي ارتش از موانع علم و فناوري عبور کرده و به منظور کاهش اثرات تحريم هاي دشمنان در بخش هاي مختلف به ويژه در حوزه صنايع هوايي و همچنين ارتقاء هر چه بيشتر توان دفاعي نيروهاي مسلح قدم مهمي را در نوسازي ناوگان هوايي ارتش جمهوري اسلامي بردارند .
امير سرتيپ حاتمي در اين مراسم با اشاره به طليعه چهلمين سالگرد پيروزي شکوهمند انقلاب اسلامي و ورود خجسته و مبارک به دهه پنجم انقلاب اسلامي ايران اظهار داشت: پيروزي انقلاب اسلامي به رهبري امام خميني (ره) و در ادامه هدايت‌هاي حکيمانه خلف صالحش امام خامنه‌اي عزيز (مدظله‌العالي) منشأ تحولات عظيم و تاريخ ساز در منطقه و جهان شد که با گذشت 40 سال از انفجار نور و وقوع معجزه قرن، شاهد توفيقات روزافزون نظام جمهوري اسلامي ايران در عرصه هاي گوناگون به ويژه حوزه اقتدارآفرين صنعت دفاعي هستيم و امروز با افتخار اعلام مي کنيم که براي دفاع از امنيت ملي ، ارزشهاي انقلاب اسلامي و حراست از حدود و ثغور کشورمان با تمام تلاش و همت مضاعف براي دستيابي به فناوري هاي صلح آميز دفاعي جهت رشد و تعالي کشور از هيچ کوششي فروگذار نخواهيم کرد.
وزير دفاع تأکيد کرد: بحمدالله اين روند به طور مستمر و با جديت در کليه صنايع دفاعي وابسته به وزارت دفاع در حوزه هاي دريايي، زميني، هوايي ، پدافند هوايي، فضايي ، موشکي ، الکترونيک و فناوري هاي نوين ، با هدف ارتقاء روز افزون توان دفاعي و قدرت بازدارندگي جمهوري اسلامي ايران در جريان است و جنگ رواني و شانتاژ تبليغاتي دشمنان و تحريم هاي اقتصادي تأثيري بر اين روند پويا ، زنده و رو به رشد نداشته و نخواهد داشت.
وزير دفاع و پشتيباني نيروهاي مسلح در پايان با تبريک اين دستاورد بسيار مهم و ارزشمند به محضر مقام معظم فرماندهي کل قوا، نيروهاي مسلح و ملت رشيد ايران افزود: وزارت دفاع در سايه تدابير و فرامين حکيمانه فرماندهي معظم کل قوا و حمايت هاي همه جانبه دولت خدمتگزار و شخص رئيس جمهور آقاي دکتر روحاني در حوزه دفاعي با رويکرد اقتصاد مقاومتي، پشتوانه قدرتمندي براي نيروهاي مسلح، توان دفاعي و اقتدار ملي ايران اسلامي به شمار مي‌رود و برابر راهبردها و توافقات مقرر شده است تا با عزمي جزم و همتي والا ، متخصصان صنايع هوايي وزارت دفاع و پشتيباني نيروهاي مسلح در يک دوره زماني مشخص توليد جت کوثر را عملياتي کنند.
جت جنگنده کوثر در آئين 31 مرداد روز صنعت دفاعي با حضور رئيس جمهوري اسلامي ايران و وزير دفاع و پشتيباني نيروهاي مسلح رونمايي شد که در واقع يک هواپيماي شکاري رهگير است که مأموريت آن پشتيباني نزديک از حوزه رزم زميني بوده و قابليت مانور بسيار بالايي را دارد.
متخصصان صنايع هوايي توانسته اند تجهيزات الکترونيکي پيشرفته اي را براي اين هواپيما، طراحي و نصب کنند و از ديگر قابليت هاي اين جنگنده نصب انواع موشک ها و بمب هاي مورد نياز صحنه رزم بوده و به گونه اي طراحي و ساخته شده ‌‌است که با ديگر تجهيزات و سلاح هاي ساخت داخل سازگاري کامل دارد.
اين هواپيماي تمام ايراني و بومي صرفا به دست متخصصين داخلي و با بهره گيري از دانش و فناوري هاي بومي بويژه در بخش موتور و سيستم هاي الکترونيک در داخل کشور ساخته شد و در توليد آن وابستگي به هيچ کشوري وجود ندارد.
توسعه و طراحي و ساخت اين جنگنده بومي قابليت توسعه در مدل هاي ديگر را دارد و اين کار بزرگ با استفاده از توان تخصصي نيروي هوايي ارتش جمهوري اسلامي ايران، دانشگاه ها، مراکز علمي و شبکه همکاران دفاعي صورت گرفته است.
يکي از نقاط قوت اين هواپيما اويونيک نسل چهار بودن اين هواپيماست که متخصصين صنايع هوايي وزارت دفاع توانستند با دستيابي به اين فناوري گام بلندي را نسبت به هواپيماهاي مشابه آن بردارند که با توجه به استقرار و نصب سيستم هاي پيشرفته کار را براي خلبان نيروي هوايي به مراتب راحت مي کند.
با ساخت هواپيماي جنگنده کوثر، 16 و نيم ميليون دلار صرفه جويي ارزي صورت گرفته است که از اين مقدار فقط 7 و نيم ميليون دلار در بخش اويونيک آن است.
جمهوري اسلامي ايران با ساخت هواپيماي ايراني کوثر به دستاوردهاي زيادي در حوزه صنعت هوايي دست يافت که از جمله آن مي توان در بخش غيرنظامي از دستاوردهاي بي شمار آن استفاده کرد و به صنعت هواپيمايي غيرنظامي در تأمين برخي قطعات و نگهداري کمک کرد.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: جت جنگنده ايراني

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۳۵۱۴۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری دوره توانمندسازی مربیان و اساتید قرآن و عترت ارتش جمهوری اسلامی ایران

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز خراسان رضوی، امیر سیاری معاون هماهنگ‌کننده ارتش جمهوری اسلامی ایران در حاشیه این دوره گفت: یکی از ایام خاص و مورد احترامی که ما پشت سر گذاشتیم، روز ملی خلیج فارس بود، خلیجی که خودش و نامش بسیار برای ما مهم و حائز اهمیت است.

وی افزود: انگلیس‌ها در طول تاریخ برای اینکه ما قدرتمند نشویم، با از بین بردن بنادر و دریا‌ها قدرت را از ما گرفتند و ما را از دریا دور کردند.

او ادامه داد: آنها در راه تزریق فرهنگ استکباری دریا ستیزی تلاش کردند که این خود یک سیاست خبیثانه بود، تفکری که مسیر ما، دریا و پیشرفت را از هم جدا می‌کند.

امیر سیاری گفت: سرمایه انسانی این روز‌ها در دنیا اهمیت زیادی دارد، سرمایه به معنی چیزی است که نه تنها تمام نشده بلکه مدام باید به آن افزوده شود.

او ادامه داد: سرمایه انسانی مهم‌ترین دارایی یک سازمان و یک سیستم است، نیرویی که به طور مستقیم می‌تواند یک سازمان را در عرصه رقابت رشد داده و یا زمین بزند.

معاون هماهنگ‌کننده ارتش جمهوری اسلامی ایران افزود: مربیان و اساتید باید بدانند که چه کسانی و چه سرمایه مهمی را تربیت می‌کنند. باید بدانند که این سرمایه چه نقش مهمی دارد و در امر پیشرفت چقدر تاثیرگذار است.

او افزود: نقش ما به عنوان کسانی که مسئولین تربیت و تعلیم آموزش سرمایه‌های انسانی هستیم بسیار مهم است، جایگاه ما بسیار حساس بوده و می‌تواند در عرصه‌های مختلف تاثیرگذار باشد.

او ادامه داد: امروزه دشمن تمام توانش را می‌گذارد برای استعمار، هرچه تلاش میکند، هزینه میکند و خود را به آب و آتش می‌زند برای استعمارگری است.

امیر سیاری افزود: مقام معظم رهبری فرمودند ما ۳ نوع استعمار داریم که اولین آن استعمار کهن است، استعمار کهن یعنی لشکرکشی و تصاحب یک منطقه و بردن منابع آن منطقه است.

او گفت: دیگر مورد استعمار نو است، استعماری که با نیروی نظامی بیگانه است، در این استعمار یک دست نشانده از استعمارگر در کشور مستعمره بر مسند قدرت مینشیند؛ که مثال بارز آن رضا خان پهلوی است.

او در پایان افزود: آخرین مورد استعمار فرانو است، استعماری که کشور‌های دیگر در آن مستعمره فرهنگ کشور استعمارگر می‌شوند. قوی‌ترین جنگی که در این نوع استعمار رخ می‌دهد جنگ نرم است.

دیگر خبرها

  • حمایت دبیرخانه "سوگواره ملی تعزیه ده زیار کرمان" از اجرای طرح نور
  • سوخت گیری هوایی یک هواپیما با بالگرد (فیلم)
  • برگزاری دوره توانمندسازی مربیان و اساتید قرآن و عترت ارتش جمهوری اسلامی ایران
  • ارتش به خودکفایی در ساخت تجهیزات و ادوات رسیده است
  • بهره‌مندی هرچه بیشتر از علم و پژوهش با برجسته‌سازی معنویت، نیاز پیش‌ِ روی ما به حساب می‌آید
  • شناسایی، پایش و رصد تهدیدات موجود و پیش بینی تمهیدات مناسب
  • فرماندهان آینده ارتش انقلابی در مکتب معلمان خود پرورش می‌یابند
  • آموزش، نقطه مشترک بین ارتش و آموزش وپرورش است 
  • دیدار فرمانده گروه ۹۹ پدافند هوایی نیروی زمینی ارتش با خانواده جانباز متوفی اکبری خندابی
  • رژیم صهیونیستی استفاده از سامانه «پاتریوت» آمریکا را کنار می‌گذارد