Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جهان نيوز»
2024-05-03@22:53:13 GMT

جنگ آینده اولین و آخرین آزمون اسراییل است

تاریخ انتشار: ۲۴ بهمن ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۷۱۷۵۸۷۷

جنگ آینده اولین و آخرین آزمون اسراییل است

این نویسنده مشهور عرب در تحلیل امروز (سه شبه) خود در روزنامه فرامنطقه ای رای الیوم نوشت: عناوین این روزهای اغلب روزنامه ها و نشریات خبری در اسرائیل (سرزمین های اشغالی) تاکید بر احتمال رویارویی این رژیم با ایران است، با این توجیه که اسرائیل حضور پایگاه های ایرانی را در مرزهای فلسطین اشغالی نخواهد پذیرفت و در همین راستا یواف گالانت وزیر مسکن رژیم صهیونیستی نیز خواستار برهم زدن مثلث ایران، سوریه و حزب الله شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



این عناوین بیشتر از آنکه نشان دهنده قدرت رژیم اسرائیل باشد، نشان از این دارد که نگرانی ها و ترس های این رژیم وارد مرحله هیستیرک شده و دلیل آن نیز نفوذ پهپاد (از سوریه) به سرزمین های اشغالی و همچنین ساقط شدن جنگنده - بمب افکنی است که در نوع خود پیشرفته ترین جت در زردخانه نظامی اسرائیل است که توسط سامانه پدافندی قدیمی سوریه که عمر آنها پایان یافته، سرنگون شد.

ساقط شدن جنگنده - بمب افکن اف 16 اسرائیل به عنوان نسخه اصلاح شده، پیشرفته و با تکنولوژی و عملیاتی آن، نقطه تحول نظامی بزرگی بود که یادآور سرنگونی هواپیمای جاسوسی آمریکا از نوع U2 توسط سامانه پدافندی سطح به هوای شوروی سابق از نوع S-75 در آسمان اتحاد جماهیر شوروی در می سال 1960 درست در اوج جنگ سرد بین دو قدرت شرق و غرب است؛ ساقط شدن هواپیمای جاسوسی پیشرفته آمریکایی و دستیابی به سیستم و تکنولوژی آن ضربه بزرگ دهها میلیاردی دلاری به آمریکا زد و واشنگتن مجبور شد تا هواپیماهای جاسوسی پیشرفته تر با سیستم و فناوری جدید که شوروی سابق به آن دستیابی نداشت، بسازد. 

این سومین جنگنده از نوع اف 16 است که در حریم هوایی کشورهای عربی ساقط می شود. نخستین جنگنده از این نوع متعلق به مغرب بود که در یمن توسط نیروهای انصارالله سرنگون شد، دومی به اردن تعلق داشت که به دست داعش در آسمان عراق ساقط شد و سومی نیز اف 16 ارتش رژیم اسرائیل بود که سامانه پدافندی سوریه آن را منهدم کرد.

جنگنده - بمب افکن های مغربی و اردنی از نوع قدیمی اف 16 بودند که از رده خارج شده اند، اما اف 16 اسرائیل نوع پیشرفته و جدید آن بود به همین دلیل قیمت این جنگنده و شهرت در بازارهای جهانی تسلیحات نظامی آن شدیدا افت کرد، همانطور که موشک های حزب الله شهرت تانک ها مرکاوا را در برابر رقبای آن یعنی تانک های لئوپارد آلمانی و آبرامز آمریکایی از بین برد.

ایران از سوریه عقب نشینی نخواهد کرد، چرا که این کشور با عنوان متجاوز وارد سوریه نشده، بلکه این امر به دعوت قانونی حکومت سوریه صورت پذیرفته و ایران در طول شش (هفت) سال بحران این کشور در کنار سوریه بوده و نقش مهمی در بقای دولت مرکزی سوریه در مواجهه با توطئه های آمریکایی و منطقه ای بی سابقه داشته و نقش حزب الله لبنان نیز به عنوان بازوی مقاومت نظامی در لبنان و منطقه نیز همین گونه بوده است و درخواست وزیر اسرائیلی برای درهم شکستن این مثلث سوری، ایرانی و حزب الله تنها نشان از سیاست سطحی و وقاحت رژیم اسراییل دارد.

طبق تحلیل ها و ادعاها و تهدیدات رژیم اسرائیل، احتمال جنگ بین ایران و اسرائیل(رژیم صهیونیستی) اکنون به مساله وقت تبدیل شده، اما باید دو احتمال را در خصوص جنگ احتمالی میان آنها در نظر داشت:
نخست اینکه اسرائیل جنگنده - بمب افکن های خود را به سمت ایران بفرستد و زیرساخت های و نیروگاههای هسته ای، زیرساخت های اقتصادی و نظامی این کشور را مورد حمله قرار دهد.

دوم اینکه، جنگ نیابتی آنها در سوریه و لبنان صورت گیرد. 

احتمال گزینه اول بسیار ضعیف است به این دلیل که ایران از سرزمین های اشغالی فاصله زیادی دارد؛ اگر مقامات اسرائیلی امید ساده ای به موفقیت حمله به ایران داشتند در طول هشت سال گذشته بدون تردید آن را عملی می کردند، اما احتمال گزینه دوم بیشتر است و مخاطرات زیادی نیز بهمراه دارد.

نخستین مخاطره، حضور سیاسی و نظامی قوی روسیه در سوریه است و ولادیمیر پوتین رئیس جمهوری این کشور اجازه نابودی دستاورهای راهبردی خود در سوریه توسط اسرائیل را نمی دهد و مخاطره دوم اینکه صدها هزار موشک (ایران و حزب الله) می توانند عمق سرزمین های اشغالی و شهرهای اصلی آن را هدف حمله قرار دهد، همانطور که پهپاد 350 دلاری مرزهای سرزمین های اشغالی را در نوردید و باعث بسته شدن فرودگاه بن گوریون برای ساعات طولانی شد. 

ممکن است اسرائیل زردخانه نظامی قوی داشته باشد، اما نمی تواند ایران را که 50 برابر اسرائیل است نابود کند؛ ایران و همپیمانان آن می توانند اسرائیل را ولو با سلاح های قدیمی از بین ببرند. دوره برتری هوایی اسرائیل که با آن نتیجه جنگ های ضد عرب را رقم می زد، گذشته است. 

سرنگونی جنگنده - بمب افکن اسرائیل هیبت نظامی این رژیم یا بخش بزرگی از آن را از بین برد و یک اطمینان به طرف های عربی و محور مقاومت داد و همچنین معادلات قدرت و بازدارندگی را در آسمان و زمین تغییر داد. ادعاهای اسرائیل در خصوص حمله به اهداف سوریه و ایران در خاک این کشور (سوریه)که با کمال تاسف برخی طرف های عربی نیز آن را تکرار می کنند تنها برای بالا بردن روحیه ناامید خود و کاستن از بار شکست است.

هرگونه جنگی میان محور مقاومت اسلامی و اسرائیل به مثابه یک آزمون اولین و آخرین برای اسرائیل خواهد بود و این رژیم این بار به سلامت از آن خارج نخواهد شد.

منبع: جهان نيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jahannews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جهان نيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۱۷۵۸۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لفاظی مقام سابق آمریکا در مورد اقدام تنبیهی اخیر ایران علیه اسرائیل

مشاور پیشین امنیت ملی آمریکا در تداوم سیاه‌نمایی‌های غرب علیه نقش ایران در منطقه غرب آسیا، عنوان کرد که تهران در پی عملیات نظامی علیه (رژیم) اسرائیل جسورتر شده است.

به گزارش مشرق، هربرت ریموند مک‌مستر که در سال‌های ۲۰۱۷ تا ۲۰۱۸ این سمت را در دولت دونالد ترامپ برعهده داشت، مدعی شد که خطر تشدید تنش‌ها میان ایران و رژیم صهیونیستی از بین نرفته است.

وی در گفت‌وگو با شبکه خبری اسکای ادعا کرد: «ایران راهبردی را در پیش گرفته که امیدوار است ما وانمود کنیم نمی‌دانیم دلیل این همه خشونت چیست؛ این کشور به شیوه‌ای وحشتناک و بدبینانه، مایل است در صورت لزوم، تمام عمر اعراب را صرف تحقق اهداف خود در بیرون راندن ایالات متحده، بریتانیا و متحدان ما از منطقه به عنوان اولین گام برای ایجاد قدرت هژمونیک در منطقه و نابودی اسرائیل کند.»

این مقام پیشین آمریکایی در تداوم حوسازی‌های رسانه‌ای علیه ایران ادامه داد: «به نظر من هرچه دیرتر اقدام کنیم، ایران به تشدید اقدامات وحشتناک خود برای تحمیل رنج انسانی به اسرائیلی‌ها ادامه خواهد داد.»

وی درباره پاسخ تنبیهی ایران به اقدام تجاوزکارانه رژیم صهیونیستی هم ادعا کرد: «به نظر می‌رسد ایران جسور شده است و ما باید به ایرانی ها بگوییم که هزینه های سنگینی را به شما تحمیل خواهیم کرد.»

مک مستر ادامه داد: «البته این هزینه‌ها لزوما نظامی نیستند. به نظر من فضای زیادی برای اجرای تحریم‌هایی وجود دارد که در حال حاضر دولت تصمیم گرفته است که آن‌ها را اجرا نکند»

گفتنی است که ایران با بهره گیری از حق ذاتی دفاع از خود مبتنی بر ماده ۵۱ منشور ملل متحد و در پاسخ به تجاوزات نظامی مکرر رژیم اسرائیل، به ویژه حمله نظامی علیه مکان دیپلماتیک ایران که در روز ۱۳ فروردین ماه (اول آوریل ۲۰۲۴) در نقض آشکار حقوق بین الملل و بند ۲ منشور ملل متحد صورت گرفت و متعاقب آن ناتوانی شورای امنیت برای اتخاد تدابیر لازم برای محکومیت و مسئولیت پذیر کردن متجاوز، مجموعه ای از حملات نظامی علیه اهداف نظامی در سرزمین های اشغالی را انجام داد.

جمهوری اسلامی ایران تاکید دارد که به اهداف و اصول حقوق بین الملل و منشور ملل متحد متعهد است اما در بکارگیری حق ذاتی دفاع از خود بر اساس حقوق بین الملل در هنگام ضرورت تردید نخواهد کرد.

دیگر خبرها

  • 8 زخمی در حمله جدید اسرائیل به سوریه
  • حمله رژیم صهیونیستی به اطراف دمشق هشت زخمی برجای گذاشت
  • چرا ایران هسته ای برای منطقه و جهان امنیت‌زا است؟
  • چرا ایران دارای سلاح هسته‌ ای برای منطقه و جهان امنیت‌زا است؟
  • حمله اسرائیل به جنوب سوریه
  • حمله جدید رژیم صهیونیستی به سوریه/ مناطقی در دمشق و قنیطره هدف گرفته شدند + فیلم
  • لفاظی مقام سابق آمریکا در مورد اقدام تنبیهی اخیر ایران علیه اسرائیل
  • آخرین وضعیت دیپلمات مجروح حمله اسرائیل به سفارت ایران + عکس
  • بورل و امیرعبداللهیان برای کاهش تنش‌ها در منطقه گفتگو کردند
  • گفت‌وگو بورل و امیرعبداللهیان برای کاهش تنش‌ها در منطقه